Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Krzysztof J Andrzej ANDRE pawel piotr Bogdan Drozd pufff (2791 niezalogowanych)
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
gosc jest optymista .... to dobrze, zobaczymy jak dlugo ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(aceraxa)
Wiking
jutro pojde sie spytac w Nav dokładnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
aceraxa napisał:

Tak wlasnie zrob, a najlepiej zloz wniosek o dagpenger (za to kijem nie bija) i jak ten wniosek trafi do osoby niekompetentnej, to za 8 tygodni dostaniesz kieszonkowe, bo przy dochodach, jakie uzyskales, to bedzie tylko kieszonkowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
aceraxa napisał:

no bo urzędnik w nav to wyrocznia, zawsze mają racje i znają się na swojej robocie, to co mówią to święte.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Joseph napisał:
aceraxa napisał:

no bo urzędnik w nav to wyrocznia, zawsze mają racje i znają się na swojej robocie, to co mówią to święte.

hahaha jutro dowie sie czegos co bedzie nie prawda dnia kolejnego , kiedy odwiedzi ten sam urzad po raz kolejny ale juz pani przy komputerze inna ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(aceraxa)
Wiking
No byłem w Nav ale pani dała mi pare ogłoszeń, zadzwoniłem i no i po paru godzinach miałem fast jobb oczywscie na okres próbny 6 mies w moim zawodzie. Dziekuje wszyskim za złote rady, zwłaszcza że mi registeretbevis sie skonczył , pozdrowienia dla ronna oraz małą rada zacznij sie uczyc norweskiego to zamiast siedziec przy kompie bedziesz wiecej gadał z tubylcami no i może zamienisz elektronike na zywe osoby..to nie jest docinka, zamykam konto, hat de bra
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok